DJI Haritalama ve Arazi Tarama Çözümleri

19-09-2019 13:26
DJI Haritalama ve Arazi Tarama Çözümleri

DJI Haritalama ve Arazi Tarama Çözümleri


17 Eylül 2019 DJI, Almanya'nın Stuttgart kentindeki INTERGEO konferansında çok sayıda ürün haberi yayınladı. Drone endüstrisinin lider üreticisi dji haritalama ve arazi tarama çözümleri drone harita güncellemeleri ile şirketin Drone ile Haritalama araçlarını iyileştirmeyi amaçlıyor.



DJI Yeni ürünler ve güncellemeleri aşağıdakileri içeriyor ; 

Matrice 210 RTK V2 + Zenmuse X7

Endüstri lideri bir kamerayla sağlam bir hava platformunu hassas ölçüm ile birleştiren yeni bir paket. DJI, bu çok yönlü çözümün haritalama, fotogrametri modelleri ve santimetre düzeyinde doğruluk için standartları belirlediğini umuyor.

Terra İçin Drone Yazılım Satıcıları, DJI, Mapping & Modeling Tool'u Başlattı

DJI Terra Güncellemeleri ; 

DJI haritalama yazılımı Terra için bir dizi güncelleme de yaptı. Genişletilmiş yetenekler, veri işlemeyi hızlandırmak, haritalama doğruluğunu iyileştirmek ve işlemleri kolaylaştırmak için belirlenmiş gibi görünüyor. Yeni özelliklerden bazıları şunlardır:

Zemin Kontrol Noktaları ve Kontrol Noktaları, RTK özellikli olmayan dronu kullanarak yüksek hassasiyetli yeniden yapılandırmaları sağlamak için ayarlanabilir.

Sahada ve 3B uçuş planlamasında hızlı karar verebilmek için 3B nokta bulutunu gerçek zamanlı olarak oluşturun ve görselleştirin.

Yeni bir Görev Planı, kullanıcı haritaya bir çizgi çizdiğinde, karayolları ve demiryolları çevresinde otomatik uçuş görevleri oluşturur.

Kullanıcılar artık ihtiyaç ve gereksinimlerine göre haritaları ve modelleri 8500 üzeri global koordinat sistemine dönüştürebilirler.


Phantom 4 RTK + GS RTK v2.2

2018 yılının sonuna doğru başlatılan RTK modeli de dahil olmak üzere, bu günlerde DJI mağazasında Phantom 4 bulmak her zaman kolay değildir.

Ancak, daha sezgisel kontroller sağlamak ve görev yürütmede kullanıcılara daha fazla esneklik sağlamak için güncellemeler içeren yenilenmiş bir sürüm kullanıma sunulmuştur. 
DJI Phantom 4 RTK . 

Dji Phantom 4 RTK güncellemeleri aşağıdakileri içerir:

Doğrudan GS RTK uygulamasında görüntü yüklemelerini ve PPK düzeltmelerini sağlayan yeni bir Cloud PPK Hizmeti.

Büyük bölümleri Blok Segmentasyon özelliğini kullanarak otomatik olarak birden fazla uçuş görevine bölme, görev planlama ve nihai harita doğruluğunu arttırma yeteneği.

Farklı operatörler arasında misyon tekrarlanabilirliği ve tutarlılığı sağlayan Absolute Rakım Uçuşu adlı yeni bir araç.

Kullanıcılar, D-RTK 2 Yüksek Hassasiyetli GNSS Mobil İstasyonunu RTK gezicisi olarak kullanarak, görev planlama ve uygulamada artık daha fazla esnekliğin tadını çıkarabilirler.


DJI, Delair ile ortak oldu ; 

DJI, yakın zamanda Fransız hava veri uzmanları Delair ile de ortaklık kurdu. 

Fiyatlandırma ve Kullanılabilirlik ; 

Matrice 210 RTK V2, DJI Terra ve Phantom 4 RTK dünya çapındaki resmi DJI Enterprise satıcıları aracılığıyla temin edilebilir diyoruz ardından DJI Haritalama ve Arazi Tarama Çözümleri blog yazımızı sizlerle paylaşıyoruz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.