Dji Mavic 2 Pro Servis Kadıköy

31-10-2020 12:01
Dji Mavic 2 Pro Servis Kadıköy

Dji Mavic 2 Pro Servis Kadıköy



Dji Mavic 2 Pro SD kart veya senkronizasyon düğmesi yanıt vermiyorsa ;


SD kart okuyucu onarılamayacak kadar hasar görmüşse ve kartın değiştirilmesi gerekiyorsa ; 
En yaygın sorunlar 
Kartı değiştirin, önce kapağı çıkarmak gerekiyor. 
Gövdede alttaki 8 vidayı çıkarın. Kapağı anakarta bağlayan şerit flex kabloyu çıkarın. SD kart okuyucuyu kapağa bağlayan beş adet vidayı sökün.  
Kart bu noktada çıkarılabilir.
Kamera Görüntü Aktarmıyor ; 
Kamera kırılırsa veya hasar görürse ve yenisiyle değiştirmeniz gerekirse ihatr dji servis kadıköy telefonunu arayabilirsiniz. 



Kablo bağlantısı kesildi ; 


Kameranız artık çalışmıyorsa, kontrol etmeniz gereken ilk şey, kameradan gelen şerit kablonun hala drona bağlı olup olmadığıdır. Kameranın yanındaki dronun altındaki kapaktan iki vidayı çıkarın.  Altında, kamerayı drone'daki tutucuya bağlayan bir şerit kablo vardır.
Kablo bağlı değilse buraya bağlayın.
Dji Mavic 2 Pro Kameranız bozuldu mu ? 
Drondaki kamerayı değiştirmekte sorun yaşıyorsanız, uygun yedek kamerayı (Hasselblad L1D-20C) edindikten sonra, merceğin hemen altındaki 2 vidayı ve ikisine paralel olan iki vidayı çıkararak başlayın. Doğrudan kameranın durduğu yerin üzerinden devam edin. Daha sonra, vidaları kameranın üstünden çıkardığınız iki küçük pimle yerinde tutulan parçayı çıkarırsınız, bu tamamlandığında çıkarmanız gereken iki vida daha görürsünüz.  Bunlar çıkarıldıktan sonra, biraz önce gevşettiğiniz iki vidanın biraz solunda bir şerit kablo göreceksiniz, şerit kabloyu yukarı kaldırdıktan sonra, kamerayı ve gimbali doğrudan dronun tabanından tek parça halinde kolayca çıkarabileceksiniz.
Ardından yeni kamerayı ve gimbal setini alıp eskisini yeni çıkardığınız boş yuvaya yerleştirin. Daha sonra sadece önceki adımlarla geriye doğru ilerleyin.  Yeni set takıldıktan sonra, şerit kabloyu yeniden takın, iki vidayı hafifçe bunun sağına vidalayın, üzerindeki iki pimle kapağı yeniden takın ve kalan son dört vidayı tekrar belirlenen yerlerine vidalayın.


Dronların elektronik parçaları sudan zarar görmüşse ne
yapılır ? 


DJI Mavic Pro’nun ana kartının herhangi bir nedenle değiştirilmesi gerekiyorsa.

Anakartın değiştirilmesi gerekiyor
Önce göbek tarafı yukarı gelecek şekilde ters çevirin. Altıgen tornavidayla.  Ardından, 8 vidanın tümünü geri almaya devam edin. 2 orta vidanın diğer 6 vidadan biraz daha büyük olduğunu dikkate alın, bu yüzden onları ayrı tutun.  Ardından, devre kartına ana erişime izin vermek için plaka çekilebilir. Bir alet veya tırnağınızı kullanarak, Mavic'in başına en yakın olan devre kartının üstündeki 3 şeridi ayıracaksınız.  Devre kartı 1 üstte, 2 altta olmak üzere 3 vidayla tutulur, bu vidaları çıkarabilirsiniz.  Ardından Mavic'in altındaki 4 antenin hepsini çıkarın.  Anteni bağlandığı yoldan çekin ve kartı Mavic'ten çıkarmaya devam edin.  Ardından sensörler yukarı bakacak ve şeritler ve antenler eşleşecek şekilde yeni devre kartını değiştirin.  Yerine oturması gereken üstteki 3 şeridi takmaya devam edin.  Alt kısımdaki 4 antenin yanı sıra.  Ardından devre kartını yavaşça vidalayın.  Dış plakanın yanı sıra.


Pil şarj tutmuyorsa ;



Büyük hasar veya aşırı kullanım nedeniyle pilin değiştirilmesi gerekiyor. 

Pilin değiştirilmesi
Pilin yan tarafındaki iki düğmeye basın ve basılı tutun.  Pilin serbest kalabilmesi için düğmeleri basılı tutarken pili drone'dan çıkarın.



Pervanelerin değiştirilmesi ; 



Pervaneyi drone'dan çıkarmak için, pervaneyi motora doğru itmeniz ve pervanenin serbest kalması için bükmeniz gerekir. Yeni pervaneyi takmak için, yerine oturan ve içeri iten ve kilitlenecek şekilde bükülen pervaneyi bulmanız gerekir.

Dji mavic 2 pro kaza sonrası batarya hatası veriyor ;
Drone düştüğü zaman sağ ön kol kırıldı ve ardından orjinal yedek parça kullanarak değişimi ihatr kadıköy dji servis aracılığıyla yapıldı. Tüm montaj aşamaları tamamlandıktan sonra drone test edildi ve
Dji mavic 2 pro batarya hatası ekranda görüldü. Drone motorlarına start vermeye çalıştığınızda batarya takılı değil tekrar takıp yeniden çalıştırmayı deneyin gibi bir uyarı veriyordu. Dikkatlice baktığımızda anladık ki darbeden dolayı dji mavic 2 pro bataryası gövde sol yan tarafından ezilmiş ve sol tutucu tırnak yukarı kalkmış, işte bu sebeple drone motorları çalışmıyor ve hata devam ediyordu. Ardından sıfır dji mavic 2 pro bataryası kullandık ve sorun çözüldü. Şuan Eski dji mavic 2 pro bataryasının gövde değişim işlemini yaparak sorunu komple çözmüş olmayı hedefliyoruz. 
Kadıköy drone teknik servis Haldun Kenet dji mavic 2 pro servis hizmetini tüm drone modelleri için olduğu gibi uygun fiyatlarla orjinal parça kullanarak yerinde çözüm ile tarafınıza ücretsiz kargo yapıyor.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.