Dji Mavic Air 2 Fiyat

15-04-2020 12:15
Dji Mavic Air 2 Fiyat

Dji Mavic Air 2 Fiyat 

 
Dji severlerin ve tüm drone pilotlarının merakla beklediği an geldi.
Dji mavic air 2 Karşınızda. En çok duymak istediğiniz bu haberi sizlerle paylaşmak istedik, drone fiyatları özel yazımız sizlerle. 
 
Nasıl Görünüyor ? 

Yapısı itibariyle yeni drone modeli dji mavic mini görünümünü andırıyor, ancak aradaki farklar beklenenden oldukça fazla olacak gibi duruyor...
Kamera ve gimbal ünitesini kontrol ettiğimizde görüyoruz ki, mavic serisinde kullanılan hasselblad lens burada da karşımıza çıkıyor, ancak şuan için detaylı teknik bilgi vermek pek mümkün değil. Çünkü dji henüz duyurusunu yapmadı ve dünyada sayılı kişi bu modelin çıktığını biliyor. 
 
Neler Değişti ?
 
Beklenen gövde dizaynı ihtiyaçları daha iyi karşılayabilmek adına, Mavic mini'den daha geniş ancak Mavic 2 pro'dan daha küçük bir yapıya sahip. Kullananlar iyi bilir, dji mavic mini modelinde sensörlerin olmaması büyük bir dezavantajdır. Tabi dji bu sorun ile karşı karşıya kalan drone pilotlarına çözüm üretmeden bu işi asla yarım bırakmaz, hatta dji kullananlar çok iyi bilirler ki dji mavic mini de sensör yoksa, illa ki yeni bir drone piyasaya sürülerek dji mavic mininin pabucu dama atılacaktır. 
Tüm söylediklerimizle beraber kafalarda en çok yannkılanan sorunun ''kaç gram olacak'' şeklinde olduğunu biliyoruz. Ancak ne yazık ki henüz bizlerde bu bilgilere sahip değiliz. 
Tecrübelerimize dayanarak sizler için bir fikir yürütmek isteriz ; Dji mavic mini 249 gram gibi rekor bir ağırlığa sahipti, Dji Mavic Air ise 430 gram ağırlığa sahip. Bu iki modelin arasında yer alacak bir drone üretilmek istense sizce kaç gram olur diyerek dji servis teknisyenimiz Haldun Kenet'e sorduk ve yaklaşık olarak 300-550 gram ağırlığında bir drone beklediğini bizlere söyledi.
Tabi bu fikrini paylaşırken de kesin olmamak şartıyla diyerek ekledi...

Dji Mavic Serisi Ne Kadar Kullanışlı ?

Açıkça söylemek gerekirse, dji mavic serisinde en kullanışlı drone modeli dji mavic 2 pro modelidir. Bunun sebebi ise ailenin en gelişmiş ve en havalı modeli olmasının yanında, teknik açıdan değerlendirilerek düşünüldüğü üzere elektronik aksamlarının kalitesidir. Örneğin Mavic mini için 2 kilometre mesafeden kontrol edilebileceği bilgisini paylaşan dji, bu konuda çok fazla keskin olamıyor. Ancak dji mavic air 2 pro için 5 kilometre mesafeden kontrol edilebileceği bilgisini paylaşırken oldukça isabetli bir bilgi vermiş oluyor. 
 
Kısa ve öz değerlendirecek olursak Mavic ailesinin en başarılı modeli Mavic 2 Pro olmaktadır, ancak ilerleyen tarihlerde stoklarımız da olacağını düşündüğümüz Mavic Air 2 Modeli belkide tüm bildiklerimizi unutturacak nitelikte donanımlara sahip olabilir.


Dji Mavic Air 2 Özellikleri Nelerdir ?

27 Nisan 2020 Tarihinde duyuru yapılmasını beklediğimiz Dji yeni drone modeli olan Mavic Air 2 bazı özellikleri bakımından hala mavic 2 pro serisine benzerken, bazı özellikleri bakımından da mavic mini serisini andırmaktadır. 
 
Arka üst bölümde yer alan sensörlere sahip olmayan mavic air 2 modeli, dji mavic serisinin devamının bir süre daha geleceği izlenimini uyandırıyor. Ayrıca Beklenmeyen tasarım hatları dji mavic pilotlarını şaşırtmaya hazırlanıyor. 
Katlanabilir pervane dizaynı mavic air hariç diğer mavic modellerine benziyor. Mavic Air versiyon 1 modelinde dji katlanabilir pervane tercih etmemişti...
Üç eksenli gimbal tercih edilen yeni dji mavic air 2 modeli stabilizasyon olarak drone pilotlarını ve film yapımcılarını tatmin edecek nitelikte...
 
Daha Büyük Batarya ! 
 
Mavic Air 2 Modeli beklentilerimizin üzerinde bir batarya tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Aşağıda bulunan fotoğrafı incelediğimiz de batarya tasarımının drone gövdesine ve ağırlığına oranla oldukça büyük bir ölçüde tasarlandığını görebiliyoruz ; 





Batarya tasarımı neredeyse, Mavic pro modeline yakın bir ölçüde görünüyor, önümüzde ki tarihlerde bunu daha iyi anlayacağız. Mavic Air 2 ile ilgili bir başka çarpıcı detay ise, 11.55 Volt güce sahip 3500 mAh değerinde özel drone bataryasının olması...
Batarya değerlerinden anladığımız kadarıyla, Mavic Air 2 modeli toplamda 30 dakikaya kadar ulaşan uçuş süresine sahip olacaktır.  
 
Karanlık Ortamlarda Güvenli İniş ! 

Aşağıda bulunan fotoğraf bizlere mavic 2 pro modelini hatırlatıyor ancak bu görüntü, Dji Mavic Air 2 modeline ait ve oldukça havalı duruyor. Karanlık ortamlarda güvenli iniş yapabilmek için sensörlerin daha verimli çalışabilmesini sağlayan bu yüksek lümen gücünde ki led ışığı drone pilotlarını oldukça mutlu edeceğe benziyor. 
 
 
 
 
 
 

 
Edindiğimiz tüm bu bilgileri sizlerle paylaşmak bizim için mutluluk vericidir. Yazımızı okuduğunuz için teşekkür eder, Koronavirüs sebebiyle zorlu günlerden geçtiğimiz bu süreçte sağlıklı günler dileriz. 
 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.