Dji Mavic Mini Tamir Kadıköy

22-04-2020 20:12
Dji Mavic Mini Tamir Kadıköy

Dji Mavic Mini Tamir Kadıköy 

 
Profesyonel hizmet için en doğru yer ihatr dji servis Mavic mini tamiri için yoğun şekilde yedek parça tedarik sürecini başlattı. 
Dji Mavic Mini gimbal tamiri, motor değişimi, kasa, kamera lensi, gövde kolları, anten seti ve diğer tüm parçaları ile stoklarda... Genellikle üzerinde gimbal koruyucu unutulan dji mavic mini modellerine servis hizmetini garanti kapsamı dışında ve ücretli olmak şartıyla vermekteyiz. 
 



Dji Mavic Mini En Sık Yaşanan Sorunlar Nelerdir ?
 
Drone pilotları en çok gimbal clamp dediğimiz, koruyucu parçayı drone kamerasının üzerinde unutma problemini yaşamaktadırlar. Biz ihatr ekibi olarak bu konuda size çok basit ancak bir o kadar da etkili olan özel formülü paylaşmak istiyoruz ; Gimbal koruyucu üzerine floresan renge sahip bir ip bağlayıp biraz uzunca bağlayabilirsiniz, böylelikle drone kullanımına başlamadan önce bu ip sayesinde gimbal koruyucusunu çıkarmayı hatırlayacaksınız. 
 
Yapılan bu işlem size 2000 lira gibi maliyeti olan küçük ama pahalı gimbal ekipmanınızı kurtarmak gibi bir geri dönüşe sahip olacaktır. Gimbal koruyucu neden kullanılır hiç düşündünüz mü ? Bu soru drone kullanmaya yeni başlıyorsanız size zor gelebilir, şimdi açıklayalım ; Drone gimbal ekipmanı hassas çalışma özelliğine sahip düşük güçte ancak oldukça seri tepki verebilen fırçasız tür motorlara sahiptir.
 
Hassas motorlar gimbal koruyucu parçayı hareket ettiremeyeceğinden çalışmakta olduğu her saniye boyunca aşırı kuvvete maruz kalacağından, ısınıp yanacaktır. Bu problem çok sık yaşandığı için sizleri uyarmak istedik, ayrıca drone gimbal koruyucularının kullanılma sebebi ise seyahat esnasında gimbal ekipmanının aşırı titreşim ve sallanma gibi sorunlardan ötürü zarar görmesini engellemektir. 
 
Dji Mavic Mini Uçuş Performansı Nasıl ?
 
Öncelikle çok başarılı olduğunu söylemek isteriz, çünkü 249 gram ağırlığa sahip hafif gövde, yeni tip uzun süre uçuş için tasarlanmış lityum iyon polimer batarya dizaynı ve son olarak küçük boyutlarına rağmen hafif rüzgarlı havalarda deyimi yerindeyse çivi gibi havada asılı kalmaktadır. Kadıköy belediye meydanında yapmış olduğumuz uçuş testimiz oldukça keyifli geçti ve sizlere gönül rahatlığıyla mavic mini drone kullanmanızı önerebiliriz. 
 
Dji mavic mini kullanıcılarından gelen bazı geri bildirimlerde mesafe kısıtlaması sebebiyle 30 metreyi geçemediği ve sürekli eve dönüş özelliğini aktifleştirip, uçuşları yarıda bırakmaya zorladığını duyduk. Bunu sizlerle paylaşmak isteriz ancak şunu unutmayalım ; Bu drone bir yazılıma sahiptir ve tüm bunlar uzman desteği ile halledilebilecek problemlerdir. Öncelikle drone kullanacak tüm pilotlarımızın, drone sınırlarını iyi öğrenmesini ve teknik özelliklere hakim olmasını önermek isteriz. 
 
Hangi Teknik Özellikleri Bilmemiz Gerekir ? 
 
Dji Mavic Mini uçurmadan önce bilmemiz gereken detaylı parametreler aşağıda ki gibidir ; 

Çalışma sıcaklığı 
Deniz seviyesinden itibaren servis seviyesi 
Maksimum irtifa
Yatay uzaklık 
Uçuş süresi
Manevra kabiliyeti
GPS hassasiyeti
Kumanda özellikleri
Uçuş modları 
Drone teknik özellikleri
Kamera özellikleri 
Seri numarası 
 
Yukarıda sayılanlar en önemli vurgu yapmak istediğimiz noktalardır.  

Dji Mavic Mini Satılabilir Bir Drone Mu ?

Evet tüm drone modelleri gibi bu seri içinde aynı cevabı verebiliriz, drone modelinizi değiştirmek istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Sizler için drone fiyatınızı tespit etmeniz hususunda çalışma yapıp drone satışı ve yeni drone almanız konusunda da kusursuz rehberlik yapmaktan memnuniyet duyarız. 
 
Garanti süresi Ne kadar ? Neleri kapsamaktadır ?
 
Drone ve garanti konusu en çok konuşulan gündemlerimizden olmayı her dönemde başarmıştır. Ancak açık konuşmak gerekirse drone uçabilen ve kullanım esnasında dış ortamlar tarafından kaza riski yüksek olan bir teknolojik alet olduğu için, beyaz eşya ve diğer teknolojik tüketim ürünleri kadar uzun süreli ve geniş kapsamlı garanti desteğine sahip olamıyor. 
 
Garanti konusunu biraz detaylandırmak isteriz ; Bataryalar tamir edilemediği için ve kullanım konusunda titiz olmayı gerektirdiği için garanti kapsamına girmemektedir. Pervaneler genellikle garanti kapsamında tutulmamaktadır. Kamera , gimbal , anakart gibi önemli ve maliyetli parçalar ancak fabrikasyon hataları olduğunda garanti kapsamına girmektedir. Garanti kapsamına giren ürünler için de sizlere danışmanlık hizmeti verebilir, sorunlarınızı çözmenize rehberlik edebiliriz. 
 
Dji Fabrika onaylı garantili değişimler

Nasıl Yapılmaktadır ?

Bize ulaşıp, drone garanti süreçleri hakkında detaylı bilgi almanız gerekmektedir. 
Log dosyaları denilen uçuş dosyaları özel formatlar da ve profesyonel bilgisayarlarda incelenip hızlı bir şekilde tespit edilebilmektedir.
 
Sizlere dji mavic mini tamiri konusunda elimizden gelen tüm faydalı bilgilerimizi paylaşarak yardımcı olmaya çalıştık, bizleri arayıp detaylı bilgi almayı unutmayın.
 
Koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler doğrultusunda merkez ofisimiz ve şubelerimiz, Perşembe gününden itibaren Pazartesiye kadar kapalı olacaktır.

Sağlıcakla kalın! 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.