dji mavic pro servis püf noktaları

07-09-2019 09:39
dji mavic pro servis püf noktaları

Dji mavic pro servis püf noktaları 


Dji servis en çok yaşanan problemleri sizin için listeleme kararı verdik ve dji mavic pro servis püf noktaları hakkında konuşmak istedik. Cuma günü dji servis için gelen mavic pro gimbal titreşimi hatasıyla gelmişti. Öncelikle bu hatanın çözümü nasıl oldu adım adım anlatalım.

Dji Mavic Pro Nasıl Titreşim Yapar

Dji servis hatalarının başında dji mavic pro gimbal titreşimi gelmektedir. 
Drone gimbal titreşimi uçuş sırasında çok büyük problemlere sebep vermektedir, bunların en önemlisi gimbal titreşimidir çünkü videolarımızın bozulmasına sebep vermektedir.
dji mavic pro servis püf noktaları arasında dji servis işlemi yapılmasına gerek kalmadan kullanım öncesi kalibrasyon yapılması önemli bir noktadır. 
Drone gimbal kalibrasyonu çok basit bir işlemdir ve dji mavic pro gimbal titreşim problemini ortadan kaldırmaya yardımcı olacaktır. 

dji mavic pro servis püf noktaları


Yukarıda bulunan dji mavic pro gimbal tutucu parça drone gimbal titreşim önleyici metal aparatı tutmaktadır. 
Dumper rubber dediğimiz silgi dokusuna benzer silikon parçalar dji mavic pro gimbal titreşimini engelleyerek, videoların akıcı sorunsuz olmasını sağlamaktadır. 
Bu sebeple fotoğrafta bulunan plastik parça ve başlık fotoğrafımızda bulunan mavic pro metal gimabl titreşim önleyicisi çok önemlidir. 
Drone tamiri için dji servis işlemleri arasında dji mavic pro servis püf noktalarını dikkatlice uygulamak gereklidir.  

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.