Dji Servis

24-08-2019 11:07
Dji Servis

Dji Servis 


Dji dron tamiri oldukça sık karşılaştığımız ihtiyaç türlerinden. Dji servis yapıyormusunuz sorusu ihatr değerli müşterileri tarafından her gün telefonda veya whatsapp’ta soruluyor. 

Bu konuda hizmet odaklı yaklaşım adına dji servis sağlıyoruz. merkezi kadıköy olan ofisimiz tecrübeli dron tamiri yapan ustamız sayesinde dji servis ve dji tamir merkezidir.

Değerli müşterilerimize dji tamir sonrası yaptığımız bütün işlemleri anlatıyoruz.
Damdan düşer gibi dron tamir etmiyoruz. Kaliteli bilinçli hizmet veriyoruz. 
Haldun Kenet Dji tamiri konusunda piyasanın eskilerinden. Adımızı duymayan kalmadı demiyoruz. Adımız iyi anılsın bize yeter diyoruz. 

Dji mavic, dji phantom, dji spark, dji tello, dji mavic 2, dji matrice, dji inspire, dji inspire 2. Hiç farketmiyor. yeter ki malzeme olsun. Bazen ürünler stoklarda olmuyor. Böyle durumlarda sizi zorda bırakmıyoruz gerekirse kullanmanız için size dron veriyoruz. 

Drone tamirini herkes yapamaz. Kaliteli hizmet ayrı bir konu. Ceviz ağaçtan düşünce nasıl korılırsa drone aynı şekilde kırılabiliyor. Dji dron kırımlarına, dji spark gövde, dji spark anakart, dji gimbal tamir, dji yazılım güncelleme, dji kalibrasyon, dji mavic, dji mavic 2, dji mavic air gibi daha binbir türlü, iyisiyle kötüsüyle, suya düşeniyle, ağaca takılanıyla her çeşit dron tamir ediyoruz, dji servis yapıyoruz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.