Dji Servis Hizmeti Sağlıyoruz

27-08-2019 14:11
Dji Servis Hizmeti Sağlıyoruz

Dji Servis Hizmeti Sağlıyoruz


Drone kazalarında en çok rastlanan sorunlardan biri olan servis ihtiyacınıza ihatr olarak çözüm odaklı dji servis hizmeti sağlıyoruz. 
Dji servis noktamız istanbul kadıköy merkez civarında toplu taşıma ve ulaşıma yakın konumdadır. Türkiye'nin tüm illerinden drone servis talebinde bulunabilir, kaza ve kırım yaşadığınızda bizden destek alabilirsiniz. Drone hasar tespit, drone bakım ve onarım, drone tamir alanlarında uygun fiyatlarla destek alabilirsiniz. Türkiye'nin en eski drone servislerinden olan teknik servis personellerimiz yılların verdiği profesyonel tecrübeyle nokta atışı arıza tespiti ve onarım yapabilir, değerli zamanınızı fazla tüketmeden drone çekimlerinize devam edebilirsiniz. ihatr.com olarak drone eğitimleri ve drone servis hizmetlerinde Türkiye'de öncü firmalardan olmamızın yegane sebebi, verdiğimiz kalite odaklı dji servis hizmetimizdir. Dji mavic pro gimbal problemleri, dji phantom anakart arızaları, dji inspire kırımları ve drone modellerinin tümüne çözüm üretiyoruz. 

Dji Mavic Pro Gimbal Problemi dji servis fotoğraf arşivleri 


dji servis hizmeti sağlıyoruz 

Nasıl Dji Servis hizmeti sağlıyoruz ? 


Öncelikle drone arıza talebini müşterilerimizden dinliyoruz. Teknisyenlerimiz arıza açıklamalarının yer aldığı dji servis takip formunu yazıyor. Servis formunda ki arıza tespit edildikten sonra gereken parçalar belirleniyor ve değerli müşterilerimize bilgi veriliyor. 
Yaklaşık maliyet 1000 lira ise bu tutarın artıp azalabileceği, drone marka modeline göre parça fiyatlarının değişebileceği bilgisi müşterimize veriliyor. 


Dji servisini nasıl yapıyoruz ? 


dji servis hizmeti sağlıyoruz

Fotoğraf içeriğinde göreceğiniz üzere dji servis hizmeti sağlıyoruz ve profesyonel işlem yapıyoruz. Dji gimbal tamiri, dji servis, drone kamera tamiri, dji mavic pro suya düşme durumları ve tüm drone modelleri için dji servis.

Dji servis hizmeti sağlayabilmemiz için müşterimiz onay verdikten sonra işlem yapıyoruz. 
Dji servis problemlerinin en başında dji mavic pro gimbal, dji phantom 4 kamera gibi problemler yer alıyor ancak ihatr teknisyenleri için hangi tür arıza ile karşılaştıkları hiç farketmiyor. Problem çözümüne hızlıca ulaşarak, Dji servis hizmeti sağlıyoruz. 



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.