Dji servis mavic air kapağı nasıl açılır ?

13-11-2019 11:15
Dji servis mavic air kapağı nasıl açılır ?

Dji servis mavic air kapağı nasıl açılır ? 


En zor işlemlerden birisi drone tamiridir. Üstelik gittikçe zorlaşmaya devam etmektedir. Dji markası popülerlik kazanmayı zaman içerisinde başardı ve ürettiği drone kasaları daha karmaşık ve üst düzey bilgi gerektiren bir yapıya büründü. 

Drone kasası nedir ? 


Dji servis işlemlerinin temelinde drone kasası gelir, gövde, frame gibi farklı isimler ile ifade edilir. Drone kasası kimi zaman iki parça, kimi zaman 4-5 parçadan oluşmaktadır. Şimdi bir örnek üzerinden drone kasa türlerini dji servis işlemleri açısından özetle anlatalım. 

Dji servis'de kasa nasıl açılır ? 


Drone tamiri yapacak kişinin uzman olması yetmez. Ekipmanlarının yeterli olması çok önemli bir konudur. Dji servis bu iki koşulu sağlamıyorsa güvenmeyin. 

Mavic air kapağını örnekleyelim ; 

Kredi kartı boyutlarında ve mümkünde daha ince bir malzeme yardımıyla gri plastik parça çıkarılır. Ardından üst kapak olarak adlandırılan ve kırmızı, beyaz, siyah renklere sahip olan sert ve esnek plastik parça çıkartılır. Burada sabırlı ve titiz olmak en birinci kuralımız. 
Parçaları çıkarttıktan sonra iş yıldız tornavida kullanarak kasa vidalarını sökmeye gelir. Bu işlemin ardından 3. üst kapak çıkarılır ve artık drone kasasının üst kısmı tamamen açılmış olup, dji servis işlemine hazır hale getirilir. Bütün bu işlemler başlangıçtaki sıralamanın tersi olacak şekilde uygulandığı zaman dron tekrar eski görünümüne kavuşacaktır. İşin teknik kısmı size ait olup dji servis mavic air kapağı nasıl açılır konusunda aklınızda soru kalmaması gerektiğini söyleyebiliriz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.