Dji servis noktası

15-10-2019 16:08
Dji servis noktası

Dji servis noktası 


Tüm drone pilotları dji servis noktası benzeri aramalarla internet üzerinden yetkili drone tamir merkezlerine ulaşmaya çalışmaktadır. Günümüzün teknolojisi olan drone'lar artık kaza sonrasında çöpe atılmak yerine drone yedek parça stok durumunda göre yenisi ile değiştirilip onarılabiliyor. Üstelik dji yedek parça ağı Türkiye'de oldukça geniş bir stok kapasitesine sahip.

Dji Tamir Nerede Yapılır ?

 
Kaliteli dji tamir kadıköy'de yapılır. Gerek drone yedek parça ağı, gerek dji servis noktaları bakımından Türkiye'nin en iyi dji servis noktası kadıköy bölgesinde bulunmaktadır. Gimbal arızası yada dji tamir adı altında bir çok drone teknik servis hizmeti yine kadıköy bölgesinde dji servis noktası tarafından sağlanmaktadır. 


dji servis noktası

Dji servis yedek parçaları orjinal oluyor mu ?

 
Dji servis noktası olarak tamir ettiğimiz bütün drone modellerinde drone tamir işlemleri sonrası kullanılan orjinal dji yedek parçaları ve drone yedek parçalarına ait barkodlu jelatinleri saklayıp dilerseniz sizlere göstermekteyiz. Bütün drone tamir hizmetlerimiz aynı şekilde garantili olarak sizlere sağlanmaktadır. Dji servis hakkında detaylı bilgiler için instagram hesabımızı ziyaret ederek dji servis fotoğraflarımızı görebilir detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Drone servis işlemleri hakkında prosedür ve iş akışını sizlere aktarmak istiyoruz. 
 

Dji Servis 

dji servis noktası

Dji servis noktası firmamıza gelen tüm dji markalı drone modellerini öncelikle kargodan veya elden teslim olarak kontrollü şekilde dji servis'e kabul eder. 
Dji servis sırası gelen ürün drone tamir teknisyenlerimiz tarafından titizlikle incelenir.

Drone tamir işlemi için yapılan incelemelerin ilk aşaması servis takip formudur, yani drone tamiri için dji servis noktasına gelen her drone öncelikle kullanıcı olarak ismi geçen drone pilotu adına forma kayıt edilir ve daha sonra dji servis problemleri şikayet formuna işlenir. Bu aşamadan sonra teknisyenlerimiz drone tamir şikayetlerini kendi profesyonel kontrollerinin sonuçları ile birleştirerek bir karara bağlar. Karar sonucunda öncelikle dji servis için drone modelinin dji servis kontrol ücreti, dji servis yedek parça ücreti ve dji servis işlemi sonrası doğabilecek farklı problemlerin belirtildiği raporu değerli drone pilotlarımıza sunarız. Drone pilotu dji servis işlemine onay verdiği taktirde yaklaşık 2 iş günü içinde tüm süreç sonuca ulaştırılır ancak bazen istisnai durumlar olabilir, bu durumlar dji yedek parçanın Türkiye'de bulunmaması gibi istisnai sıkıntılar olabilir ancak bu durumlar 15-20 iş günü içinde çözüme ulaştırılır. Çözüme ulaştırılan drone problemi dji servis teknisyenleri tarafından drone pilotuna rapor edilir, Drone pilotu arızanın çözüldüğünü gördükten sonra dji servis teslimatı için dji servis noktası ile randevulaşıp ürününü teslim alabilir.




Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.