dji servis sorunları

29-10-2019 14:13
dji servis sorunları

dji servis sorunları 


Dji otopilot problemi veya pilot kaynaklı hatalar sebebiyle gps sinyalini kaybetme gibi problemlerden doğan kazalar sık görülmektedir. 
Servisimiz bu problemleri doğrudan tespit edebilmekte olup, dji markasının tüm drone modellerine teknik servis vermektedir. Yaşanan her kaza mutlak bir sebep sonucu ortaya çıkmakta olup, dji servis tecrübelerimize göre başlıca drone kazalarını şöyle sıralayabiliriz ; 

dji mavic air gimbal, phantom 4 pro kamera arızası, mavic pro esc problemi, spark anakart değişimi, mavic mini aktifleştirme hatası, tello yazılım güncellemesi, inspire sd kart sorunu ve daha bir çok kaza türü mevcut sayılabilir. 
Sıfır satın alınan kapalı kutu dji drone modelleri illa ki arıza verebilir, hatalarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Unutmayın ki bir telefon kadar yakınınızdayız. 
0530 700 36 02 dji servis hattımızı arayın ve size özel fırsatlarla uygun ve kaliteli dji tamir hizmetini alın. 
Bırakılan her drone dji servis fişi yazılı şekilde sırada beklemeye alınır. Vakti zamanı geldiğinde kutusu ve tüm aksesuarları düzgün şekilde açılarak işleme başlanır. 20.000 lira değerinde dji servis ekipmanlarımız usta eller tarafından kullanılarak dji modellerinizin kontrolleri eksiksiz şekilde yapılır. Istanbul kadıköy dji servis mağazamızı dilediğiniz zaman ziyaret edebilir, çay, kahve içebilirsiniz. 
Sabah 9:30 ile Akşam 18:00 saatleri arasında ulaşabileceğiniz dji servis mağazamız, 200 metre kare drone test alanına sahiptir. Bunun anlamı dji modellerinizin güvenli şekilde uçurulup, sizlere teslim edilmesidir. Özellikle açık havada yapılan gps testleri drone kazaları sonrası en önemli hususlardan biridir. 
Hatta her dji servisin yapmadığı bazı önemli prosedürleri sizler için paylaşalım ; 

drone yazılım güncelleme, kumanda kalibrasyon, gimbal kalibrasyon, Pusula kalibrasyon, imu kalibrasyon, sensör klibrasyon ve özel drone kumanda ayarlamaları ücretsiz olarak yapılıp, dji servis sorunları giderilmiş vaziyette şahsınıza takdim edilir. 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.