dji servis ve drone eğitimi

26-08-2019 10:39
dji servis ve drone eğitimi

dji servis ve drone eğitimi 

 
Altın fiyatları artıyor. 2019 yılı biraz ekonomik yönden zorlu geçti, ancak drone fiyatları daha da fazla artış gösteriyor diyerek dji servis ve drone eğitimi kampanyası yaptık. 

Merkez ofisimizden drone eğitimi almak isteyen tüm katılımcılarımıza drone tamir ücretlerini kampanyalı fiyatlarla veriyoruz. Bu tarife 2019 Ağustos ve eylül ayı için geçerli olmaktadır. Bundan sonra fiyatlar çok artmaz ancak ekonomik şartlara bağlı olarak haliyle değişkenlik göstermek zorunda kalacaktır. 
 
Drone tamiri konusunda uzman ekibimiz sizinle tüm detayları konuşarak bilgilendirmektedir. 

dji servis ve drone eğitimi konularında Türkiye'de neden farklı bir konuma sahip olduğumuzu açıklamak istiyoruz. 

 
ihatr yetkili servis

Dji servis alanında 2010 yılından bugüne 9 yıllık tecrübesi olan Haldun hocamız, drone eğitimi ve dji servis konusunda tüketici dostu tutum ile hizmet sağlamaktadır.
Biz fiyat konusunda cebinizi düşünürken, drone dostu bir hizmet vermek istiyoruz. 
 
Drone dostu hizmet nedir ? 
 
Arkadaşlar herhangi bir drone kazası sonrası tamir için dji servis aradığınızda orjinal parça kullanılmasına, işlemlerin rapor edilmesine, bir parça değişmeden önce sizden onay alınmasına dikkat ediyor musunuz ?

Merak etmeyin, ihatr size bu konularda yardımcı oluyor. Hatta tamirden sonra çay kahve ikram edip sohbet bile ediyoruz. Bu konuda şaka yapmıyoruz. Biz sadece iş odaklı değil, dostluk ve drone uçurmaya gönül vermişlikle ön plana çıkıyoruz.  

Gelelim drone eğitimi konusuna 
 
Eğitim sonunda paranızı verip bir daha görmemek üzere bu kapıdan ayrılmanıza gönlümüz razı olmuyor. Biz drone eğitimi sonrasında sizleri dost olarak görüyoruz. Drone ihtiyacınız olduğunda, başınız sıkıştığında, drone çalışmadığında, dünyanın öbür ucunda olduğunuzda, whatsapptan bile arayabilir, drone eğitimi, drone ehliyeti, drone fiyatları, drone ehliyeti ücreti, dji servis ya da aklınıza gelen ne varsa, görüntülü konuşmayla bile Haldun hocadan dji servis ve drone eğitimi desteği alabilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.