drone eğitimi nedir

06-05-2019 11:51
drone eğitimi nedir

Drone Eğitimi Nedir ?

 
Drone eğitimi, drone kullanmak isteyen tüm drone pilotlarının alması gereken bir eğitim türüdür. Drone eğitiminin lisanslı ve lisanslı olmayan türleri mevcuttur. Drone eğitimi almak için ihatr firması sizlere en doğru şekilde yardımcı olacaktır. Drone kullanımının artmasıyla drone kullanıcılarına yönelik hazırlanan insansız hava aracı talimatnamesi sivil havacılık genel müdürlüğü tarafından drone ehliyeti olarak adlandırılan iha 0 ve iha 1 drone ehliyeti yani ticari drone eğitimlerini zorunlu bir hale getirmiştir. Drone kullanımında eğitimin önemi büyük ölçüde paya sahiptir. Konumuzun kapsamı 500 gram ile 25 kilogram arasında olan drone türlerini ele almaktadır, bunun anlamı da şöyledir ; 500 gram ağırlığının altında bir drone kullanımı yapacaksanız drone eğitimi yada drone ehliyeti almak zorunluluğunuz yoktur. Çünkü bu tarz drone modelleri başlangıç seviyesi drone kategorisinde yer alıp profesyonel drone modelleri ile aynı kurallara tabi değildir. Bu drone modellerini iç mekanlarda veya rüzgarsız havalarda hobi amaçlı uçurabilirsiniz. Bu konuyu anlatırken bir parantez açmak isteriz ki bugün teknolojinin ilerlemesi ile profesyonel drone modelleri 500 gram altında da olabilmektedir fakat yine de ehliyet sahibi olan drone pilotları her açıdan daha avantajlı olacaktır. Drone eğitimi kullanacağınız drone modeline göre özel olarak ihatr tarafından profesyonel olarak verilmektedir. Drone eğitimi kapsamında drone teorik eğitim dersleri, drone simülasyon, drone teknik eğitim gibi pratik uçuş dersleri de bulunmaktadır. Drone modeliniz ne olursa olsun ihatr firmasından özel drone eğitimi almanız mümkündür. 

Drone eğitim türleri nelerdir ? 


Drone eğitim türleri drone ehliyeti eğitimi ve drone eğitimi olmak üzere iki ana kategoride yer almaktadır. Katılacağınız drone eğitimi programı için detaylı bilgiyi eğitim danışmanımızdan alabilirsiniz. Drone eğitimi türleri arasından hangisini seçmeniz gerektiğini yine eğitim danışmanlarımız size en doğru şekilde anlatacaktır. 

Neden ihatr ? 

 
Drone eğitimlerimiz sonunda tüm belgeleriniz shgm onaylı şekilde dosyalanır ve tarafınıza iletilir. Eğitmenlerimiz eğitim sonrası teknik destek sağlayıp, lisansınıza istinaden ömür boyu hizmet garantisi sunar. Kurumsal ve özel eğitimlerimiz için ihatr ailesi olarak sizlerin eğitimini profesyonelce üstlenmek bizim en büyük sorumluluğumuz olup drone eğitimi nedir sorunuza en doğru yanıtı vermek için her zaman hazırız. 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.