Drone ehliyeti alanlar günlük 500 lira kazanıyor

27-08-2019 09:19
Drone ehliyeti alanlar günlük 500 lira kazanıyor

Drone ehliyeti alanlar günlük 500 lira kazanıyor 


Havadan çekim iş kolunun yaygınlaşmasıyla drone ehliyeti alanlar günlük 500 lira kazanıyor. Drone eğitimi alan drone pilot sayısı artmaya devam ediyor. 

500 lira kazanca sahip olmak isterseniz drone ehliyeti alıp, havadan çekim yapabilirsiniz. Düğün fotoğrafları, gelin damat dış çekim, evlilik teklifi, organizasyonlar drone çekimi talebinde bulunuyor. 

Drone ehliyeti alanlar günlük 500 lira kazanıyor ve prodüksiyon şirketi kuruyorlar. Bir çok dron pilotu geçmişte sadece eğlence amaçlı dji kullandığını ancak drone ile havadan çekim yaygınlaşınca derhal ihatr’den drone ehliyeti ve drone eğitimi alıp drone fiyatlarını araştırarak drone sahibi oluyor. 
Drone fiyatları ihatr websitesinde her zaman en uygun şekildedir anca telefonla arayıp özel drone fiyat teklifi alabilir yanında drone ehliyeti isteyebilirsiniz. 

Sektörde en profesyonel drone pilotlarının bile bugün hala drone ehliyeti olmayanları var. Bu sebeple erken drone eğitimi alıp düğün fotoğrafçısı olmadan önce drone ehliyeti almayı başarmış drone pilotu olmak lazım.

iha kursu istanbul kadıköy ihatr merkez ofis eğitim salonunda her gün yapılmaktadır. 

Drone pilotu olup drone ehliyeti alanlar günlük 500 lira kazanıyor gurubuna dahil olmak istiyorsanız drone ehliyeti alın ve para kazanmaya başlayın.


İstanbul pendik yada kadıköy ilçelerinde fotoğrafçılar var, bu arkadaşlar dış çekimlerinde düğünlerde organizasyonlarda ihatr uzman ekibinden drone çekim destekleri talep ediyorlar. 
 
Eğitimlerimizden sonra düğün çekimleri ya da organizasyonlara talep gelince bizden ehliyet alan drone pilotlarımıza yönlendirme yapabiliyoruz. Örneğin, Faruk abi bugün riva sahil de 1 saatlik bir gelin damat dış çekimi yapacağız, senin dji mavic ile yapaiblirmiyiz gibi talepler gelebiliyor. Bu sebeple drone eğitimi almak lazım çünkü drone ehliyeti alanlar günlük 500 lira kazanıyor. 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.