drone ehliyeti almadan kullanılan 6 drone

20-08-2019 12:00
drone ehliyeti almadan kullanılan 6 drone

Drone ehliyeti almadan kullanılan 6 drone 


Şimdi çok güzel drone fotoğrafları görmek üzeresiniz değerli misafirlerimiz. 
Öncelikle okuyalım, öğrenelim diyerek söze başlıyoruz ve drone ehliyeti gerektirmeyen drone modellerini inceliyoruz ama yetmiyor bir de drone fiyatları paylaşıyoruz. 

Dji Tello 

Dünyanın en küçük ve en istikrarlı çalışan drone modeli dji tello. Özel programlama alt yapısına sahip olmakla beraber, okullarda kodlama öğrenmek isteyen miniklerimize drone dünyasını basit ve etkileyici temellerle anlatmanızı sağlıyor. Kodlanabilir drone olmakla listemizde zirvede yer alıyor ancak en iyi drone ya da en ucuz drone hangisi buna kararı siz verebilirsiniz. Fiyat bilgisine gelelim tabi ki unutmadık. Tello ihatr firması değerli müşterilerine özel sadece 699 lira.

drone

Pantonma K90 

Şaka gibi ama gerçek, 250 gram bile olmayan bu muhteşem drone sadece drone ehliyeti gerektirmiyor, drone uçurma iznide almasanız olur. Çünkü yasalar gereği bu drone hobi ya da oyuncak drone kategorisinde yer alıyor, yani karne hediyesi drone. Ne kadar fiyatı ? Pantonma K90 ihatr firması değerli müşterilerine Ağustos 2019 özel fiyatı 170 lira.

drone

ZeroTech Dobby 

Meşhur cep drone'u duydunuz değil mi ? Cebe sığıyor, katlanıyor, özel taşıma çantası var, 
selfie çekebiliyor, takip edebiliyor bunlar daha ne ki drone uçurma izni ve drone ehliyeti gerektirmiyor. Drone fiyatı ihatr değerli müşterilerine özel sadece 899 lira. Stoklarla sınırlı.

drone

Parrot Mambo

Yılan gibi bir ismi var. Şirin bir görüntüye sahip, çocuklar arkadaşlarıyla drone savaşı yapıyor. Küçük plastik toplar fırlatabiliyor. Hedefe atış yapabiliyor. Güzel bir drone fiyat. 
1099 lira.

drone

Air Selfie 

Selfinaz. Tabi bu işin esprisi. Ama gerçeklik payı yüksek. Neden mi ? Cep telefonu gibi özel bir kılıfı olan selfie drone sadece el kontrolü ile çalışıyor ve selfie çekebiliyor. İlginç tasarımlar sevenler için air selfie önerebiliriz. Çok uzak mesafelere göndermeyin wifi sinyali koparsa drone kaybolabilir, onun dışında herşey gayet başarılı. Drone fiyat 599 lira. Stoklarla sınırlı.

drone

Dji spark 

Pocket drone diyemiyoruz ama küçük şirin bir drone. Pocket drone dememiz için katlanabilir olması gerekiyor. Bu minik spark çok kaliteli video çekebiliyor. 15 dakika uçabiliyor. Gps otopilot uçuşu yapabiliyor. Eğitimi ücretsiz veriyoruz. drone ehliyeti almadan kullanabiliyorsunuz. Drone uçuş izni gerekmiyor. Hayırlı uğurlu olsun. Drone fiyatları yükselse de ihatr değerli müşterileri için spark yalnızca 2999 lira. Ağustos özel stoklarla sınırlı. Kaçırmayın. webtekno, dronemarket, dronenettr.

drone

Umarız beğendiniz ve drone ehliyeti almadan kullanılan 6 drone hakkında fikir sahibi oldunuz. Saygılarımızı sunarız. 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.