Drone Ehliyeti Nasıl Alınır

11-03-2019 18:51
Drone Ehliyeti Nasıl Alınır

Drone Ehliyeti Nasıl Alınır 



Drone eğitimi katışım evrakları hazırlanır, drone ehliyeti almak için gereken evraklar eğitim öncesi tarafımızdan açıklanmaktadır. Drone ehliyeti evrakları hazırlandıktan sonra kursa katılım gerçekleşir ve iha 0 drone ehliyeti için 12 saat, iha 1 drone ehliyeti için 36 saat drone eğitimine katılım gerçekleşir. Drone eğitimi tamamlandıktan sonra sivil havacılık genel müdürlüğü onaylı drone ehliyeti alınır. 


Hangi Drone Eğitim Derslerini Almalıyım 


Drone ehliyeti, drone kullanmayı öğrendiğimiz pratik drone eğitimi ile birlikte alınmalıdır. Pratik drone eğitimi önemli bir konu olup kapsamlı şekilde aktarılmaktadır. Drone ehliyeti ders kapsamını ele alalım; Sivil havacılık genel müdürlüğü tarafından belirlenen insansız hava aracı eğitimleri için temel havacılık bilgisini içeren teorik derslerdir. Bazıları ; itki sistemleri, meteoroloji, insansız hava aracı tanıtım, seyrüsefer ve operasyon usülleri, hava hukuku ve sorumluluklarımız şeklindedir. Tüm dersler drone ehliyeti kapsamında olup teorik yöndedir. Yalnız Drone ehliyeti pratik drone uçuş eğitimi pratik ve temel beceri geliştirmeye yönelik bir eğitimdir ve 60 dakikalık periodlar ile gerçekleşir. ihatr drone eğitmi başvurusu telefon ve mail ile yapıldığı gibi ihatr.com websitemiz üzerinden de satın alınabilir. 


Drone Eğitimi Bitti Şimdi Ne Yapacağım 


Artık drone kullanmaya hazırsınız ve shgm online sistemine iha pilot kaydınızı yapabilir, drone uçuş izni alabilirsiniz. 
drone ehliyeti eğitimini başarıyla tamamlayan her katılımcı drone sertifikası alacaktır. 

Drone Ehliyeti Nasıl Bir Belge 


Drone ehliyeti kimlik kartı boyutunda barkodlu bir belge olup yanında Drone bakım ve onarım sertifikasını içermektedir. 

Drone Kayıt İşlemi Nasıl Olur 

ihatr.com olarak satışını yaptığımız tüm drone modelleri kayıtlı olup satış sırasında devir işlemi ile tarafınıza devredilmektedir. Detaylı bilgi için ihatr websitemizde bulunan irtibat telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.