drone ehliyeti tecrübe

07-08-2019 15:03
drone ehliyeti tecrübe

drone ehliyeti tecrübe


Türkiye'de drone eğitimi denilince akla ilk gelen isim Haldun hoca. Drone eğitimi alanında uzmanlık master'ı yapmış hocaların hocası. 2006 yılından başlayan serüven. Radyo kontrollü model helikopter ve model uçaklarla başlayan bir hikaye. Öyle kolay değildir model helikopter uçurmak. Drone ehliyeti olsa bile bugün bir çok drone pilotu model helikopteri havada tutmayı başaramıyor. Haldun hoca yılların tecrübesiyle bugün Türkiye'nin her ilinden drone pilotları yetiştiriyor. Kurumsal ve özel drone eğitimleri, drone eğitimi fiyatları, ucuz drone modelleri, aradığınız her şey için Haldun hoca ile görüşmeniz yeterli oluyor. 

Drone ehliyeti tecrübe
 
iha 0 ve iha 1 türü drone ehliyetleri için Haldun hoca mükemmel bilgiler paylaşıyor. 
Yılların verdiği tecrübeyle usta bir pilot olmanız artık mümkün. 
Kulaktan dolma bilgilerle yada, facebook gruplarından okunan ezberci drone eğitimi yada drone ehliyeti bilgilerinizi unutun. Hazırsanız drone eğitimlerine katılmak için bizi arayın. 
Şehrinizde drone eğitimi verelim. Özel eğitim, kişiye özel drone eğitimi.

Radyo kontrollü araçların tarihinden, mekanik yapılarına, drone türlerine, drone projelerine, model uçaklara, sabit kanatlı iha, dji drone, otopilot sistemleri aklınıza gelebilecek herşey.
Engin deniz gibi bilgileriyle drone eğitimi Haldun hocadan, drone ihatr'den alınır. Tıklayın ve drone eğitimi nasıl yapılıyor izleyin. Tecrübe, profesyonellik, iha uzmanlığı, pilotların hocası, hocaların hocası. Drone ehliyeti tecrübelerini paylaşıyor. 



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.