Drone tamir merkezi adresleri

08-10-2019 14:33
Drone tamir merkezi adresleri

Drone tamir merkezi adresleri 


Drone tamir merkezi, dji servis ve drone yedek parçalarının bulunduğu lokasyon bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. Öncelikle drone tamir merkezi olarak kendimizden bahsedelim ;

Türkiye'nin tüm illerine hizmet veren ihatr firmamız drone tamir merkezi olarak 2010 yılından bugüne kaliteli hizmet konusunda öncülük yapmaktadır. Drone tamir hizmeti, dji servis, drone satış, drone fiyatları ve drone eğitimi olmak üzere bir çok farklı alanda faaliyet göstermekteyiz. 

Drone tamir merkezi nedir ? 


Drone tamir merkezi, belirli bir markanın veya modelin yetkili drone tamir merkezi hizmet sağlayıcılarına verilen isimdir. 

Drone tamir merkezi adresleri ; 

Türkiye'nin tüm illerinden drone pilotlarımıza teknik servis hizmeti veriyoruz. Başlıca dji servis hizmeti verdiğimiz drone modelleri ; Dji tello, dji spark, dji mavic air, dji mavic pro, dji mavic 2 pro, dji phantom, dji inspire, dji matrice, dji agras ve tüm drone modelleri şeklindedir.  

Drone tamir merkezi 

İstanbul Kadıköy bölgesinde yer alan dji servis drone tamir merkezimiz için adres bilgisi Kurbağalıdere Caddesi, Altunel İş Hanı No 51-53 Kadıköy İstanbul. Drone tamir merkezi adresleri için ihatr websitemizi ziyaret ederek bize ulaşabilirsiniz. 





Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.