Drone Teknik Servis Hizmetleri

06-04-2020 13:46
Drone Teknik Servis Hizmetleri

Drone Teknik Servis Hizmetleri

 

Kadıköy bölgesinin en güvenilir drone teknik servis bayisi, dji markası başta olmak üzere her marka ve model drone tamiri yapmaktadır.

Bizlere ulaşmak için yapmanız gereken tek şey haritadan dji servis araması yaparak konumumuzu bulmak ve irtibat telefonumuzu aramak olacaktır.

Kısaca Hakkımızda ;

2006 Yılında Elektrikli ve Yakıtlı Model motorları ile başlayan serüvenimiz insansız hava araçları alanında drone servis hizmetleri verebilmek için hızlı bir şekilde devam ediyor. En önemli ilkemiz olan drone hizmetlerini dürüst ve profesyonel olarak sürdürme ilkemiz gün geçtikçe referanslarımız ile kuvvetlenmeye devam ediyor. Dji markası Türkiye’ye ilk girişini 2013-2014 yılları itibariyle yapmıştır. O tarihlerden başlayıp günümüze kadar uzanan usta eller ile drone servis hizmetleri hala ilk günkü heyecanıyla çalışan profesyonel teknisyenlerimiz sayesinde sizlerle birlikte kalmayı sürdürüyor. Teknik servisimiz donanımlı ekipmanları, yurt dışı orijinal parça destekleri, garantili tamir süreçleri ile adeta bir drone fabrikası gibi çalışmaktadır.


Dji Drone Servis Türleri Neler dir ?

 

Başlıca faaliyet alanımızı kapsamakta olan dji servis süreçleri aşağıda ki gibi ilerlemektedir ;

Anakart tamiri, kamera, gimbal, servo, esc, motor, pervane balanslama, gövde değişim, gövde bakım ve onarım, karbon pervane, orijinal yedek parça, iniş takımı, motor bağlantı kolları, sensörler, alıcı verici sistemleri, uzaktan algılama ekipmanları, özel led sistemleri, batarya sistemleri, vida setleri, tamir bakımları, drone arıza tespiti, teknik servis işçilik süreçleri hakkında bilgilendirici kılavuzlar, drone kitapçıkları, drone eğitimleri ve daha bir çok kapsamda faaliyet göstermekteyiz.

 



Dji servis fiyatı Ne Kadar ?

 


Eğer işi profesyonellerle yapmak taraftarıysanız, ne çok ucuz olmalı ne de çok pahalı olmalı.
Peki nedir ortası ? Açıkçası orta değer vermek çok doğru olmaz ancak drone kazaları sonrası verilecek drone servis hizmetleri kapsamında bazı rakamları paylaşmamız mümkün olabilir.

 

Drone Arıza tespitleri

En sık karşılaşılan problemlerden birisi olan drone arıza tespitleri müşterilerimizin lehine süreçler doğrultusunda yönetilmektedir.

Süreç aşamalarımız aşağıda ki gibi ilerlemektedir ;

Genel kontroller, gövde hasar tespiti, elektronik ve mekanik incelemeler, parça değişimi gerekiyorsa fiyat bilgisinin müşteriye iletilmesi, rapor sonucu kaza hasarlarının onarılıp onarılmayacağı konusunda müşteri onayı, sürecin tamamlanması.
Yukarıda ki süreçler özetlenecek olursa şöyle ilerlemektedir ; 10 bin lira değerinde bir drone sahibiyseniz ve kaza yaptıysanız, 2500 lira da olsa 500 lira da olsa bu drone kazası sonucu elbet bir masraf çıkacaktır, ancak sizin bu masrafı onaylayıp onaylamama durumunuzu göz önünde bulunduracak olursak drone teknik servis maliyetlerimiz kapsamında Arıza tespit ücreti dediğimiz bir tutarı sizlere baştan belirtiyoruz. Arıza tespit tutarları drone fiyatlarına göre çok cüzi rakamlar olmakla beraber , bizlere drone tamiri yaptıran müşterilerimizden alınmamaktadır. Hangi koşullarda alındığını öğrenmek isterseniz onuda belirtelim ; Eğer 10 bin lira değerinde bir drone sahibiyseniz ve 3 bin lira değerinde drone kazası masrafınız oluşmuşsa arıza tespitleri yapıldıktan sonra bize tamir yaptırmayı onaylamazsanız, arıza tespit ücreti ödemeniz gerekmektedir. Bunun sebebi ise teknisyenlerimizin saatler süren titiz çalışmalar sonucu size en dürüst şekilde masraf bildirebilmek adına gerektiğinde kendi ekipmanlarını riske atmalarıdır. Bu kapsamda düşünecek olursak, drone servis hizmetleri için her zaman tüketici dostu hizmet anlayışıyla hareket ettiğimizi söyleyebiliriz.

 

Drone Tamiri Kadıköy

Drone servis hizmetinin Türkiye’de belki en iyi yapılan noktalardan biri olması sebebiyle Kadıköy bölgesinde hizmet vermekteyiz. Başlıca marka model belirtmek gerekirse ;

Dji tello, dji spark, mavic mini, mavic air, mavic pro, mavic 2 pro, termal kameralı drone modelleri, phantom 1, phantom 2,3,4 ve inspire modelleri, matrice serisi, s1000 serisi ve özellikle dji agras tarım drone modelleri bata olmak üzere teknik servis hizmeti vermekteyiz. Bütün bu modeller için size teknik servis garantisi vermeyi taahhüt ederken belirtmek istediğimiz başka bir husus daha var ;
Dji markası bir çin merkezli markadır, Dünyaca zorlu günler yaşadığımız Koronavirüs süreçlerinde Covid-19 önlemleri kapsamında, drone yedek parça tedarik konusunda bazı gecikmeler yaşanabilmektedir. Bu gecikmeler doğrudan bizimle alakalı olmayıp drone üreticileri ile alakalı süreçlerdir. Bu sebeple sizlerden servis te bekleyen drone modelleriniz için Koronavirüs süreçlerinde biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmanızı rica ederiz. Teknik servis oldukça profesyonellik gerektiren ve acele ile yapılması doğru olmayan işlerin başında gelmektedir. Teknisyenlerimiz drone tamir işlemlerinin sonunda defalarca açık alan uçuş testleri yaparak sizlere güvenli şekilde teslimat yapmak için en ince ayrıntısına kadar dikkat etmektedirler. 6 Nisan itibariyle koronavirüs vaka sayısının artmış olması şirketimizin diğer şirketler gibi önce insan sağlığını düşünerek hareket etmesini zorunlu kılmaktadır. Bu süreç geçtiğinde tüm işlerimize kaldığımız yerden, aynı titizlikle devam edeceğimizi söyler sağlıcakla kalmanızı dileriz.


En sık yaşanan Drone Kazaları Neler dir ?

 

Ağaç dalına çarpma, elektrik tellerine takılma, yönünü karıştırıp drone kaybetme, Duvara çarpma, Sensörleri açtığını zannedip düz şekilde karşıda bulunan insan yada hayvana çarpma, aşırı rüzgarda drone uçurmaya çalışarak drone kaybetme, drone uçurmaya başlamadan önce kalibrasyonyapmamak ve drone kaybetmek, yasak bölgede drone uçurmak, izinsiz drone uçurmak, ehliyetsiz drone uçurmak, kayıtsız drone uçurmak, dikkatsiz ve tedbirsiz olarak yapılan tüm davranışları da bu kapsam da tutmakla beraber öncelikle iyi bir drone pilotu olmak için drone eğitimi almanız gerektiğini söyler, herhangi bir drone kazası durumunda ise bizlerle irtibata geçmenizi tavsiye ederiz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.