Elli bin drone ehliyeti

20-08-2019 09:49
Elli bin drone ehliyeti

Elli bin drone ehliyeti


Drone ehliyeti zorunlu hale geldiğinden bugüne, Türkiye’de Yaklaşık 50.000 drone ehliyeti eğitimi verilmiştir. Sivil havacılık genel müdürlüğü tarafından drone eğitimi ve drone ehliyeti verme yetkisiyle yetkilendirilen drone eğitimi merkezleri 2019 17 Ağustos itibarıyla 46 kuruluş olmak üzere artış göstermiştir. Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Eskişehir, Kocaeli ve daha bir çok şehirde drone eğitimleri düzenlenmekte olup, drone ehliyeti sahibi pilot sayısı gün geçtikçe artmaktadır. 

Bazen bir ihtiyaç durumunda bazen sadece hevesli olunduğunda...
Kısacası drone uçurmak söz konusu olduğunda, drone eğitimi alınıyor. 
Eğitimli iha pilotları her geçen gün artıyor. 

600 liradan 1500 liraya kadar olan fiyat aralığında drone eğitimi almak mümkün. 
Ancak drone eğitimi almadan önce Haldun hocaya danışmanızı öneririz. Özellikle sivil havacılık genel müdürlüğünün yayınlamış olduğu iha talimatnamesini dikkatlice okuyup bilgi edinmelisiniz. 
Youtube,facebook,instagram gibi sosyal medya siteleri günümüzde oldukça fazla miktarda içerik barındırıyor ancak Türkiye’de drone pilotlarının drone eğitimi kılavuzu, rehberi olan shgm iha talimatnamesini ikinci kez vurguluyoruz. 

Havacılık derslerinin mevcut olduğu drone eğitimleri 12 saat yada 36 saat olmakla beraber, dji mavic, dji inspire, dji matrice 600 gibi özel drone modelleriyle drone uçuş dersi yapılarak tamamlanır. Hocanıza sorduğunuzda drone uçuşu yapılmıyor dediyse asla drone eğitimi almayın. abi dronmarket ve dronenettr drone ehliyeti veren diğer kurumlardandır.

insansız hava aracı kullanmak her yiğidin harcı değildir, Hakkıyla eğitim alan, layıkıyla kumandayı tutan Elli bin drone eğitimi görmüş yüce drone pilotlarına mahsus bir olaydır. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.