En Ucuz Dji Servisi Telefon

10-01-2021 15:59
En Ucuz Dji Servisi Telefon

En Ucuz Dji Servisi Telefon 


Büyük hevesle aldığınız drone'unuz denize mi düştü ? Yoksa bahçeniz de ki ağaçlara mı takıldı ? Bu hikayeleri bir çok kez duyduk ve ne yazık ki hiç bir zaman bitmeyecek bir hikayedir. Mesele bu sorunun nasıl hızlı ve kaliteli şekilde çözüleceğidir aslında. 

Yana yakıla telaş yapıp drone'u çalıştırmaya uğraşmayın, aksi halde sağlam donanımsal parçalar da zarar görebilir. Genellikle ihatr dji servis arızaları yapılan bu hatalarla dolu bir arşiv niteliğindedir. Fakat endişelenmeyin, Tecrübeli Teknisyenlerimiz her zaman drone kazlarına temkinli bir vaziyette yaklaşırlar. Drone kutuları dikkatlice açılır, batarya , kumanda, şarj aleti, pervaneler masaya dizilir ve öncelikle listeleri hazırlanarak servis fişi yazılır. 

En ucuz dron'un bile 6500 lira olduğu bu dönemde emin olun en az sizin kadar titiz davranıyoruz. Dji markası tüm dünya'da hızla yayılırken, Türkiye'de artık film ekipmanları arasında en çok dji drone modelleri ile karşılaşmak mümkün. Örneğin bireysel bir proje için 5000 lira bütçeniz olduğunu varsayalım; zaten bir osmo pocket bir dji mavic mini alsanız, sinema kalitesinde iş çıkarmanız yüzde yüz. 

Neticede konuyu çok dağıtmadan söyleyebiliriz ki , bu dji denen arkadaşlar hem sizlere ticari kazanç sağlıyor , hemde kaza sonrası kolay tamir ediliyor. Teknik servis araştırması yaparsanız göreceksiniz ; Dji teknik servisi en çok kadıköy'de mevcuttur. Drone tamiri alanında itibarlı servis ihatr dji , hasanpaşa mevkii'nde sizlerin hizmetine sunulmuş bir altın tepsi gibidir. 

Bırakın drone tamirini , şöyle bir drone fiyatlarını araştırayım veya bu iş nedir ne değildir diye düşündüğünüz zaman bile, adeta drone borsası gibi her türlü bilgiyi ve malzemeyi bulmanızın garanti edildiği tek yer yine ihatr dji servis kadıköy'dür. 
Kadıköy belediyesinin karşısında bir telefon mesafede drone tamir merkezimiz sizin için haftanın 7 günü 24 saat yağmur çamur demeden çalışıyor. Bırakılan ürünlerin daima takibini yapan ve müşteri gözüyle değil meslektaş gözüyle bakan bir ticari anlayışa sahibiz. Esnaf usulü yaklaşır, kurumsal hizmet vermesinide çok iyi biliriz. 

Drone tamirinin en önemli hususlarından birisi de hızlı cevap alabilmektir, örneğin internette dji mavic en ucuz yazıp arama yaptığınızda belki karşınıza binlerce drone satış yeri gelir ama, dji servis olarak google'da arama yaparsanız, taş çatlasa 5-6 tane drone tamir merkezi bulabilirsiniz ki ihatr bu listede yer almaktadır. 
Gerek harita puanımız, gerek kullanıcı yorumlarımız olsun daima mütevazi yaklaşır profesyonel iş çıkarırız. Getirin hallederiz demek yerine, buyrun bir çay içelim ve size drone masraf bilginizi verip onayınızı alırsak 3 iş günü içinde onarımı bitirelim deriz. Alanında uzman , fiyatta uygun, parçada kalite ihatr dji servis. 

Servisimize ulaşmak için google aramaya ihatr dji servis yazmanız veya sıfır beş yüz otuz , yedi yüz, otuzaltı sıfır iki numaralı telefondan bizi aramanız yeterlidir. 10000 lira verip aldığınız dron'unuz 5 saniyede çöpe gidebilir ama bizi ararsanız, 10 saniyede çözülür ve tekrar gökyüzüne kavuşur. 

Drone Onarım Hizmeti
Garip bir kaza, tuhaf bir arıza, açıklanamayan bir güncelleme hatası başınıza geleceğini asla unutmayın. düşünmediğiniz şeylerden biri olduğunu ve şimdi DJI drone'nuzun tökezlediğini hayal edin. Üzerinde çalıştığınız proje için mümkün olan en kısa sürede onu tekrar havaya uçurmalısınız ki piyasada referansınız kuvvetli olsun. En hızlı ve yakınımdaki drone tamiri için çevrimiçi bir arama yaparsınız, en yakın drone tamir atölyesinin Kadıköy'de listelendiğini görürsünüz. Dron onarım maliyetinin ne kadar olacağına dair herhangi bir bilgi bulamazsanız, tamir ettirmenin ne kadar süreceği bir yana telefonunuza cevap bile alamadığınız durumlar olur.  Bizim ihatr dji servis drone onarımınız için en doğru yer. Türkiye'nin neresinde olursanız olun, drone onarım hizmetimize ulaşmak için bir tık uzağınızdayız. Dji mı ? onu bize göndermeniz yeterlidir ve gerisini sabit bir ücret karşılığında (parçalar dahil değil) biz hallederiz.  Mavic 2 Pro ve Zoom için onarım servisi, Mavic Pro ve Mavic Pro Platinum için onarım servisi ve Phantom 4 serisi için onarım servisinin tümü 500 lira'dır.  Sabit dolar endeks ücretleri, tüm işçilik maliyetlerini ve iade nakliyesini de içerir. Mng kargo anlaşmamız mevcuttur. 

Drone'nuz tamirhanemize ulaştığında, uzmanlarımız drone'nuza yapılması gereken onarım işinin kapsamlı bir incelemesini ve teşhisini verir. Drone testi, motorlar ve pervaneler, GPS modülü, ileri ve aşağı engellerden kaçınma sensörleri, ultrasonik sensör, elektronik hız kontrol cihazı (ESC), güç bağlantı noktası modülü, ana kamera kartı dahil olmak üzere dronun tüm önemli parçalarının kontrolünü hızla yaparız. Onarım hizmeti, drone'u bize gönderdiğinizde kutuya dahil edilmesi gereken kontrolör üzerinde yapılması gereken işleri de içerir.  Teşhisin ardından, teknisyenlerimiz bu noktada sizinle iletişime geçerek ihtiyaç duyulan yedek parçalar için bir maliyet tahmini verecek ve onarım işine devam etmek için onayınızı bekleyecektir.  Siz onay verip biz teyit ettikten sonra, drone onarımınızı bitirir ve size geri göndeririz.  En yüksek puan alan hizmetimiz, hızlı geri dönüş süremiz ve Yüzde yüz memnuniyet garantimiz, kısa sürede tekrar ilk gün kü gibi uçmanızı sağlayacaktır.

 20 Yıllık Drone Onarım Deneyimi
 DJI Yetkili Servis Merkezi
 En Beğenilen Hizmet 
 Sabit Ücretli Hizmet Ücreti 
Gizli Ücret veya Sürpriz Yok - (Parçalar Ayrı Ayrı Faturalandırılır)
Hızlı Servis - Havaya geri dönün ve hızlı uçun
Memnuniyet garantili
Gimbal Motor Aşırı Yük Onarımı

Kazasız Uçuşlar, bereketli kazançlar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.