Kadıköy'de Hızlı Dji Tamiri

21-10-2019 15:16
Kadıköy'de Hızlı Dji Tamiri

Kadıköy'de Hızlı Dji Tamiri 


Yoksa siz de mi drone kazaları konusunu düşünüp ya başıma gelirse diyorsunuz ? 
Aslında bu konuyu düşünmek en doğal hakkınız, hatta profesyonel bir drone pilotu olsanız bile, ya drone kazası yaparsam demiyor değiliz. Bu gibi durumlar öncelikle planlı hareket etmeyi gerektirmeli, Kadıköy'de hızlı dji tamiri yaptığımızı söylesek içiniz rahatlar mı ? 
Eminiz ki bu merkezi noktada dji tamiri yapıldığını duyunca yüzleriniz de tebessüm belirecektir. 

Hızlı dji tamiri nedir ? 

Drone kazalarının uygun maliyetlerle ve hızlı çözümlerle sonuçlanması için başlattığımız teknik servis projemizdir. 
Dji servis hizmeti veren firmalar, drone tamiri için parça bekliyoruz, sırası gelmedi, bakıldığında size haber vereceğiz, teste çıktı, depodan gelmedi gibi kulağa aşina olmuş dji servis ekşi, dji servis şikayet var olarak mağduriyet başlıkları internet ortamına yayılmıştır. Bütün bunları göz ardı etmek mümkün değil. Çünkü drone fiyatları ve dji tamiri maliyetli teknolojik ürünlerdir. 

Nedir Drone Fiyatları ? 

4K video çekmek isteriz, kamera kalitesi yüksek olsun isteriz. Drone almadan önce dji modellerini inceleriz. Hatta çoğu zaman dji mavic air en ucuz ya da dji mavic air akakçe aramalarını otomatik olarak yaparız. Bunlar güzel alışkanlıklar ancak aynı zamanda piyasanın ne kadar zorlu koşullarla hizmet verdiğini ve cebimizden çıkaracağımız 5000 lira gibi dji drone maliyetini anlatıyor. Haliyle fiyatı pahalı olan drone aynı zamanda pahalı dji tamiri demek oluyor. 

Dji drone en iyisi mi ? 

Açıkçası dji drone hem en iyisi hem wn hızlı para kazandıranı. Nasıl mı ? 
Şöyle ki ; Dji drone 5000 liraya satın alınıyor ama 3-4 iş yapınca kendi parasını çıkarıyor, tabi dji tamiri ihtiyacınız olmaması lazım çünkü diğer bir nokta dji tamiri masrafı oluyor. Tüm detaylarıyla birlikte dji servis ve dji tamiri konularını biraz açıklayalım. 

Dji servis ve dji tamiri nasıl işliyor ? 

Dji mavic air marka drone satın aldınız ve 5000 lira ödediniz. Ola ki bir çekim esnasında karşınızda duran duvara düz şekilde çarptınız ve çarpma hızı 10 metre bölü saniye oldu. Geçmiş olsun, artık çekim yarıda kaldı ve çekim sonu alacağınız 1000 lira yandı. Öğlen yemeği için kameramanlardan biri köfte ekmek ısmarlamasaydı bugün komple zarar olacaktı ancak karnınız doydu. Şimdi sırada ortamın baskısını atlatmakta, Neden düştü bu aptal drone ? sabah denediğim zaman hiç bir sorunu yoktu. Acaba güncelleme mi geldi ? Şarjımı bitti ? 
Sinyal mi kesildi ? Sensör mü çalışmadı ? 
Neticeyi dji servis noktasında sonuçlandırmak şart oldu. Merhaba drone kazası yaptık dji tamiri yapıyormusunuz ? 
Yaparız abi sen yeterki gel. Drone sadece bir motor ve 2 adet pervane arızasıyla gittiği dji tamiri için dji servis gariban adamcağıza 1000 lira fiyat verdi. Ne olmasını bekliyorsunuz ? Adamcağız haklı olarak lanet olsun dedi ve işten soğudu. Tamam kardeşim sen yap bana haber ver dedi. Aradan 3 gün geçti dji tamirinden haber yok. 4 gün geçti bir iş teklifi geldi havadan çekim ile 1500 liralık bir iş teklifi hem de. Adamcağız bal tutup parmağını ısıracağı yerde dji servise telefon ettiğinde karşısında kapı duvar gördü. Hem 1000 lira dji tamir zararı etti, hem 1000 lira çekim parası kaçtı, hem 1500 lira drone çekim işi yalan oldu. Şimdi oldu 3500 lira. 
Acımasız piyasa koşulları drone ile çekim yaparak ekmeğini kazanmak isteyen Hüdaverdi kardeşimizi çok kötü çarpmış oldu. 

Dji tamiri nerede yaptırılır ? 

Dji servis noktası olan ve dji tamiri konusunda uzman olan ihatr'de yaptırılır.
Dji tamire geldiğinizde çayınızı kahvenizi içersiniz, drone arızanız tespit edilir, 3 iş günü içinde oluyor yada olmuyor ama sonuç alırsınız. Herkes ekmek parası kazanmak için bu işlerle uğraşıyor, müşteriye dürüst hizmet vermek bizim boynumuzun borcudur. Yaptığımız işlerin yanında, dji tamiri yapmak ise on parmağımızın marifetlerinden sadece bir tanesi. 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.