Teknofest takımlarına indirimli drone ehliyeti

25-09-2019 11:48
Teknofest takımlarına indirimli drone ehliyeti

Teknofest takımlarına indirimli drone ehliyeti 


Atatürk havalimanında düzenlenen teknofest büyük ilgi odağı oldu. Son zamanların en büyük teknoloji hamlelerinden olan teknofest 50000 başvuru aldı. Ziyaretçiler ülkenin her yerinden teknofest'e koştu. Robot yarışmaları, savaşan iha, drone yarışları, havacılık şovları, kara araçları sergisi ve daha bir çok güzelliğiyle teknofest heyecanı sürüyor. Teknofeste gitmek ve teknofeste ulaşım çok kolay. Marmaray ile Yenikapı durağında inip M1A metroya binerek Atatürk Havalimanı durağında iniyorsunuz ve 5 dakika yürüme mesafesi ile teknofeste ulaşmış oluyorsunuz. 

Takımınız teknofest yarışmalarına katılıyorsa güzel bir haber verelim, Teknofest takımlarına indirimli drone ehliyeti veriyoruz. 1000 lira ile 1500 lira arasında değişen drone ehliyeti fiyatları, Teknofest yarışmacılarına özel %40 oranına varan indirimlerle.

Drone ehliyeti almak için ne yapmalıyım ? 

Teknofest yarışmacı bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçmeniz durumunda sistemden oluşturulacak özel indirim kuponu sayesinde indirimli drone ehliyeti alabilirsiniz. Üstelik kuponların geçerlilik süresi yok. Örneğin, 2019 yılında teknofest yarışmacısı olarak teknofest takımlarına indirimli drone ehliyeti başvurusu yaparak kupon kazandınız, istediğiniz tarihte kuponunuzu kullanabilir, ücretsiz drone ehliyeti alabilirsiniz. 

Drone ehliyetim ne zaman gelir ? 

Teknofest takımlarına indirimli drone ehliyeti, yarışma süreci için özel olarak 3 iş günü içerisinde teslim edilmektedir. gizli ücret, ilave bedel, sınav harcı, hiçbir şekilde ekstra fiyatlandırma yoktur. 
Drone eğitimi ücreti neyse drone ehliyeti ve tüm belgeler bu ücrete dahildir. 

Drone ehliyetimi nerelerde kullanabilirim ? 

Drone ehliyeti resmi geçerliliğe sahiptir. 
Kullanabileceğiniz yerler aşağıdaki gibidir ; 
Kurumsal şirketler, Özel şirketler, Devlet kurumları, Organizasyonlar, Fotoğrafçılık faaliyetleri, Yarışmalar, Özel ticari çekimler, Havadan çekim, Düğün fotoğrafçılığı, Drone Arge faaliyetleri, drone yarışları, sürü iha etkinlikleri, drone pilotluğu, drone eğitimleri ve daha bir çok farklı alanda Teknofest takımlarına indirimli drone ehliyeti kullanma hakkına sahip olursunuz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.